Üdvözlünk!

Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy az OMSI-közösség egyszerűen és gyorsan tudjon kiegészítőket letölteni az OMSI Der Omnibussimulator játékhoz. Igyekszünk minden nap új tartalmat közzétenni, ezért javasoljuk látogass bennünket rendszeresen!

Az oldal készítői nem tudnak, és nem is kívánnak a játék illegális használatában segítséget nyújtani, ezekkel a problémáitokkal kérünk ne is keressetek bennünket. Kérjük továbbá, hogy a hozzászólásokban is kerüljétek a témát.

Mindenkinek jó letöltést, és játékot kívánunk!

UPDATE: Minden kiegészítő ami az oldalon megtalálható, az adott kiegészítő készítőjének a tulajdona. Az oldal csak összegyűjti, és rendszerezve az OMSI közösség számára letölthetővé teszi. Az oldal nem vállal felelősséget azért – bár feltöltésre csak ellenőrzött kiegészítők kerülnek – hogy egy-egy kiegészítő kárt tesz a letöltő számítógépében, vagy az OMSI-ban.

UPDATE2: Mivel egyre több külföldi látogatója van az oldalnak, valamint a hazai látogatók közül sokaknak gondot okozott a letöltési link megkeresése, így visszamenőleg 2012.május 1-től a letöltési linkek kiemelten jelennek meg az oldalon. Az ennél korábbi letöltéseknél keressétek az aláhúzott szót! Reméljük így már mindenki megtalálja!

UPDATE3: Mivel sok ember panaszkodott a hosszú Rookie’s cikkekre, valamint Gyorstippekre, így  azok külön oldalakra kerültek, keressétek a felső menüsorban őket! Ugyanide költözött az OMSIHU Vol@n, valamint OMSI2 aloldalunk is.

FIGYELEM! Még most is sokan keresitek az eredeti oldalt (omsihu.wordpress.com) email-ben. Amennyiben bármilyen okból ez az oldal elérhetetlenné válik, keressétek fel a http://www.omsi.hu oldalamat, vagy a magyar OMSI fórumokat, amelyeken információkkal fogok szolgálni  minden esetben az okokról, és  az oldal további sorsáról! Köszönöm!

Reklámok