Játék indítása, pálya betöltése

Clip art illustration of a Cartoon Tiger with a Missing ToothFIGYELEM! Az alábbi leírást szerzői jog védi, tilos máshol megjeleníteni, letölthetővé tenni akár részben, akár egészben előzetes írásbeli engedély nélkül!

Az előző részben elkészítettük a parancsikonunkat a játékhoz, ideje elindítani! Rövid várakozás után megjelenik egy ablakocska, ahol pár dolgot meg kell határoznunk.

Kezdjük az elején! 

Először is meg kell határoznunk, hogy már egy korábban felfüggesztett járatot szeretnénk folytatni (Load last situation on map), vagy egy teljesen üres pályán szeretnénk járatot vezetni (Load map without buses). Van egy harmadik választási lehetőség is, a ‘Load situation’. Ekkor már korábban elmentett szituációt tölthetünk vissza. Ezután válasszuk ki a legördülő menüből, hogy melyik pályán szeretnénk vezetni! Merjünk nagyot álmodni, válasszuk ki a ‘Berlin-Spandau 1989’-et, majd kattintsunk a ‘Start’-ra! Megkezdődik a pálya betöltése, várjunk türelemmel!

Vigyázzunk arra, hogy ha olyan pályán szeretnénk korábbi járatot folytatni, amelyen nem lehet (nincs), akkor a betöltéskor a játékunk jó eséllyel elszáll, csak a feladatkezelőből lehet leállítani!

terkep