OMSI.HU “hagyaték”

Sokan kerestetek meg privátban, illetve különböző hazai fórumokon az ügyben, hogy rengeteg letöltés csak ezen az oldalon volt megtalálható, és az ADrive előfizetés lejárta után már sehonnan sem tudjátok elérni a kívánt kiegészítőt. Ezért az elmúlt pár hónapban elkezdtem feltölteni a Mega-ra az OMSI.HU oldalon megjelent valamennyi OMSI kiegészítőt. Most már csak pár nagyobb méretű állomány van hátra, ezek reményeim szerint még ebben a hónapban feltöltésre kerülnek, így most már újra elérhetőek lesznek ezek. Üröm az örömben, hogy az oldalon levő linkek nem lesznek erre javítva, így mindenkinek saját magának kell kitalálnia, hogy melyik kiegészítő vajon melyik mappába került a Mega-n. Remélhetőleg a Mega az elődjével ellentétben nem szűnik meg, és ingyenes is marad. 🙂

Jó böngészést mindenkinek!
atty707

–<< LETÖLTÉS / DOWNLOAD >>–

U.i: Amennyiben felkerült olyan kiegészítő (nem az Adrive-ról történt a feltöltés, hanem a saját helyi könyvtáramból) , amelyet nem engedélyezel itt megjelentetni, akkor írj email-t az omsihu {kukac} freemail {pont} hu címre, és természetesen letörlöm.
A kiegészítők többsége OMSI1-hez való, semmilyen felelősséget nem vállalok, ha a játék valamelyik kiegészítő miatt megsérül, nem indul, összeomlik, stb.